Helsingissä ja Espoossa toimiva Lyhty ry täyttää joulukuussa 30 vuotta. Juhlakauden aikana Lyhty ry järjestää mm. musiikki-iltoja ja luentoja uudessa Kahvila Lyhdyssä. Esteetön kahvila sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa, Hakaniemessä (Siltasaarenkatu 3–5), ja toimintaa pyörittää Kahvilatyöpaja.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan näyttelyyn, osallistumaan tapahtumiin ja juhlimaan kanssamme. Voit valita sopivan ajankohdan juhlakauden ohjelmasta ja kutsua mukaan myös ystäväsi.

Juhlakausi on 1.–19.12.2023. Kauden aikana Kahvila Lyhty ja näyttely ovat avoinna kaikille kävijöille arkisin klo 10.00–14.00. Iltatilaisuudet ovat klo 17.00–20.00. Rajallisen tilan vuoksi osaan iltatilaisuuksista ilmoittaudutaan etukäteen.
Ilmoittautuminen ja lisätietoja: salla.jarkkola (at ) lyhty.fi, p. 050 47 806 42 (arkipäivisin klo 9.00–15.00)

Lyhdyn Mediatyöpaja striimaa juhlaluennot sekä musiikkiesitykset. Ohjelmaa on mahdollista seurata osoitteessa https://www.mixcloud.com/kiviradio/.

HELSINGIN LYHYTAIKAISKOTI JA TYÖPAJA LYHTY RY

Lyhty ry on vuonna 1993 perustettu yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon yhdistys.
Lyhty ry:n eettisenä päämääränä on toimia kehitysvammaisen, hänen omaistensa ja koko yhteiskunnan hyvinvoinnin edistämiseksi.
Lyhdyn arvot ovat yksilöllisyys, vastuullisuus, jatkuvuus, joustavuus ja esteettisyys.

Lyhty ry järjestää:
- asuntoja ja asumispalveluja
- Osallisuutta edistävää päiväaikaista työpajatoimintaa
- tapahtumia sekä kulttuuri- ja vapaa-ajan toimintaa

Lyhty ry tutkii ja muuttaa toimintaansa eettisen tavoitteensa saavuttamiseksi ja on siten innovatiivisesti ja aktiivisesti mukana yhteiskunnan kehittämisessä.